Barion Pixel

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

SOCCA 2022/01. Szabadfelhasználású támogatás újonnan a SOCCA HUNGARY tagjává váló sportcsapatok részére

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A Socca Hungary az International Socca Federation (ISF) hivatalos magyar partnere. A Socca Federation egy olyan nemzetközi szervezet, mely kispályás 4+1, 5+1, 6+1, 7+1 es tornákat szervez a világ bármely pontján. A különböző országok szerződéses szövetségei alkotják a Socca Federation-t.

Célunk az, hogy a magyar labdarúgásban a nagypályás labdarúgás és a futsal mellett a hagyományos kispályás labdarúgás is egyre népszerűbbé váljon. Úgy gondoljuk, hogy a három sportág alapjai hasonlóak, szabályrendszerei eltérnek, de kiegészíthetik egymást. Hazánkban a kispályás labdarúgás mind amatőr, mind profi szinten szép hagyományokkal rendelkezik, ezért hiszünk abban, hogy a kispályás labdarúgás széles körben közkedvelt lehet.

A pályázat a SOCCA-Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség -továbbiakban Socca Hungary – céljaival összhangban került kiírásra azzal a szándékkal, hogy minél több csapatnak, és minél több játékosnak tudjunk profi módon szervezett körülmények között lehetőséget biztosítani a sportolásra. Ennek érdekében a pályázat keretében a Socca Hungary tagsággal rendelkező, a kispályás foci iránt leginkább elhivatott csapatok sportszerek, sporteszközök beszerzésére, tornák, bajnokságokon való részvétel finanszírozására kaphatnak 100%-ban vissza nem térítendő támogatást.

KIK PÁLYÁZHATNAK?

A pályázatban azok az kispályás labdarúgó csapatot képviselő

 • magánszemélyek (*),
 • civil szervezetek,
 • sportvállalkozások

 vehetnek részt, akik/amelyek vállalják, hogy

 • az általuk képviselt kispályás labdarúgó csapat 2022.03.01-et követően, de legkésőbb a kérelem leadásáig a weboldalon regisztrálva a Socca Hungary sportszövetség tagjává válnak. A Jelentkezési lap a weboldalon, a „SOCCA tagsági kártya igénylése” gombra kattintva érhető el.
 • a Jelentkezési nyilatkozat aláírásával vállalják, hogy a következő 1 évben a – Socca Hungary által szervezett, hivatalos – legalább 1 bajnokságban és 1 tornán részt vesznek.

MIRE LEHET PÁLYÁZNI?

A pályázat keretében a kispályás labdarúgáshoz kapcsolódó sportszerek, sporteszközök vásárlására, tornák és bajnokságokon való részvétel finanszírozására lehet támogatást igényelni.

MENNYI TÁMOGATÁST LEHET IGÉNYELNI?

A pályázat keretösszege 2 000 000 Ft. Az igényelhető támogatás összege csapatonként minimum 50 000 Ft, maximum 200 000 Ft. A támogatás formája 100%-ban vissza nem térítendő támogatás.

MIKOR ÉS HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

 A jelentkezési dokumentációt elektronikus úton szükséges benyújtani az alábbi email címre: info@soccahungary.hu

Beadási határidő: 2022.május 31.

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

A pályázat benyújtásakor a következő dokumentumokat kell csatolni:

 • a csapat regisztrációkor megadott képviselője által aláírt Jelentkezési nyilatkozat
 • a beszerezni kívánt sportszerek, sporteszközök listáját, tornák, bajnokságokon való részvétel finanszírozására szánt összeget tartalmazó költségvetést (excel formátumban)
 • a pályázó csapat bemutatkozóját, amely tartalmazza a csapat és a játékosok rövid bemutatkozóját, korábbi közös sikerek leírását és hogy mit jelent számukra a kispályás labdarúgás (word formátumban, minimum 1 000, maximum 5 000 karakterben)
 • a pozitív támogatói döntés érdekében javasoljuk egyéb ötletes, kreatív bemutatkozó anyagok benyújtását (tetszőleges formátumban, video, kép, hang stb.)

A BENYÚJTOTT JAVASLATOK FORMAI ÉS TARTALMI VIZSGÁLATA

A beérkező jelentkezéseket formai ellenőrzését az Socca Hungary végzi. A benyújtott pályázat érvényes, amennyiben:

 • a pályázó csapat megfelel a részvételi feltételeknek
 • határidőben került benyújtásra a pályázat;
 • a pályázati dokumentáció a meghatározott módon benyújtásra került
 • a jelentkezésben igényelt összeg eléri a minimum összeget és nem magasabb, mint a
 • maximum összeg

Formai szempontból érvényes az a jelentkezés, amely jelentkezési felhívásban foglalt feltételeknek maradéktalanul megfelel. Amennyiben a beküldött dokumentáció nem megfelelő, a pályázó csapatot a Socca Hungary egy alkalommal, elektronikus értesítésben hiánypótlásra hívja fel, legfeljebb 3 munkanapos hiánypótlási határidővel.

A Socca Hungary elvégzi a beérkező pályázatok tartalmi értékelését, majd meghatározza a támogatásra jogosult pályázatok körét.

Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a SOCCA HUNGARY ügyfélszolgálatához a +36309935007 telefonszámon, ahol hétfőtől péntekig 9.00-16 óra között fogadjuk hívását, illetve az info@soccahungary.hu e-mail címre írt levélben.

Kérjük, kövesse figyelemmel a felhívással kapcsolatos közleményeket a weboldalunkon.

 

Budapest, 2022. április 27.

Socca-Kispályás Magyar Labdarúgó Szabadidő Sportszövetség

* amatőr, hivatalos jogi formával nem rendelkező kispályás labdarúgó csapat esetén a csapat kijelölt képviselője