Barion Pixel

SOCCA Hungary / Climate Action

A SOCCA Hungary és a Climate Action 2022-től dolgozik közösen egy zöldebb jövőért. A cél, hogy minden SOCCA torna, és minden SOCCA bajnokság 100%-ban karbonsemleges legyen. Ezt a munkát segíti Dr. Gremsperger Gábor, a Climate Action megálmodója, alapítója.

 

Dr. Gremsperger Gábor


A Climate Action Kft. megálmodója és alapítója, végzettsége szerint jogász. Jogi tanulmányait Hollandiában az Utrecht Universiteiten és a Pécsi Tudományegyetemen végezte. Válogatott sportoló volt, ennek köszönheti rendkívüli elhivatottsàgát a munka területén is.

A klímavédelem jövőjét a természet digitalizációjában és adattá konvertálásában látja, amely elősegíti a klímacélok folyamatos kontrollját.

Bővebben a Climate Action-ről:

A klímaváltozás hatásai egyre jobban érzékelhetőek a mindennapokban, ami mindenkire egyre több terhet ró, mivel 2020 óta törvényi kötelezettségünk van a klímasemleges magyar gazdaság elérésére. A Climate Action Kft. ezen a téren környezetvédelmi tanácsadással és kutatással foglalkozó cég.

A Climate Action Kft. szakértői átlátható és gyakorlatias tanácsadással támogatják az Ügyfeleket abban, hogyan lehet elindulni vagy fejlődni a karbonsemleges működés útján. Felmérik az Ügyfél tevékenységeit érintő klímakockázatokat és károsanyag-kibocsátást, segítenek az energia-, károsanyag-, klímakockázat és költségcsökkentési megoldások megtalálásában, a termékelőállítás életcikluselemzésre alapozott optimalizálásában, vagy akár a karbonpiac kínálta új üzleti lehetőségek közötti eligazodásban. Ezen kívül a károsanyag-kibocsátás ellentételezési lehetőségek (offsetting) terén a hazai természeti ökoszisztémák (élőhelyek) szénmegkötési kapacitásának növelésén keresztül új perspektívákat mutatnak.

A vállalat releváns tapasztalattal rendelkező, folyamatosan bővülő szakértői bázissal rendelkezik, és több hazai tanácsadó céggel és szakértővel is együttműködik, ami lehetővé teszi, hogy a környezetvédelem szinte minden területén magas színvonalú szolgáltatást nyújthasson Ügyfeleinek.

A Climate Actionről bővebben: