Barion Pixel

“LABDA VOLT, SPORI”

Állj közénk, vezess mérkőzést az ország Leisure Leagues bajnokságaiban, illetve a SOCCA Hungary tornáin!

A játékvezetők a mérkőzések elengedhetetlen részei, akik nélkül nem lehetne szabályos keretek között semmilyen bajnokságot vagy éppen tornát megrendezni. A Leisure Leagues az egyetlen sportszervező, amely világszerte üzemeltet kispályás ligákat és lehetőséget ad a játékvezetőknek nemzetközi tapasztalatot szerezni a sportágban.

Legyen szó egy elsőligás bajnokságról Debrecenben, egy világbajnokságról Dubajban, vagy akár egy kerületi bajnokságról Budapesten, világszerte lehetőséget teremt a játékvezetőknek és felügyelőknek a fejlődésre, karrierjük beindítására.

 

TARTOZZ KÖZÉNK!

Magyarországon számos liga és bajnokság zajlik jelenleg is, azonban nagy részük szervezetlen és amatőr körülményeket biztosít. A Leisure Leagues-ben ragaszkodunk ahhoz, hogy minden mérkőzést játékvezető részvételével bonyolítsunk le. Éppen ezért olyan bírókat keresünk, akik lakóhelyük környezetében szívesen vezetnének játékot, továbbá remek pénzkereseti lehetőséget is jelent számukra.

Regisztrálj a www.leisureleagues.hu felületén és légy TE is játékvezető a magyarországi Leisure Leagues-ben!

2021 nyarától elindul a SOCCA hazai játékvezető képző tanfolyama, amelyen a nemzetközileg akkreditált játékvezetői engedélyeteket is megszerezhetitek!

Légy te a következő Bajnokok Ligája döntő játékvezetője!

Leisure Leagues International